Kort om varmepumper

Med en varmepumpe får du grøn energi, udleder minimalt CO2 og sparer samtidig penge, fordi du bruger naturlig energi til at opvarme dit hjem. I mange tilfælde vil energimærket på en bolig forbedres markant ved brug af en varmepumpe, og det vil øge boligens salgs- og vurderingspris.

En varmepumpe kræver desuden et minimum af service og kræver ikke vedligehold som f.eks. løsninger med fossile brændstoffer som kul, eller træpiller. Når du vælger en varmepumpe er du altså god ved dig selv, pengepungen og miljøet.

Luft til vand-varmepumper

Hvad er en luft til vand-varmepumpe?
Luft til vand-varmepumpe

Luft til vand-varmepumper består af en udedel og en indedel, der kobles sammen. Varmepumpens udedel uden for boligen; optager energi fra luften og omdanner den til varme, som bruges til at opvarmning af din bolig og det varme brugsvand.
Det fungerer ved, at varmepumpen tilknyttes dit centralvarmesystem, der forsyner dig med varme i radiatorene/-og eller gulvvarme samt varmt vand i hanerne via varmtvandsbeholderen.

En luft til vand-varmepumpe er el-drevet, men leverer 3 til 5 gange så meget varmeenergi, som den bruger i el-energi, hvilket gør den til et bæredygtigt og økonomisk alternativ til alle andre typer opvarmningskilder inklusive fjernvarme.

Jordvarmepumper

Hvad er en jordvarmepumpe?
Hvad er en jordvarmepumpe?

Jordvarme består af en indedel og en slange, der indeholder frostvæske. Slangen er gravet ned i jorden og opsamler energien fra solens stråler, der ligger i det øverste jordlag og transporterer varmen ind i dit hus til indedelen, hvor du kan bruge varmen til opvarmning og varmt vand. En jordvarmepumpe anses som en spids mere effektiv end en luft til vand-varmepumpe.

For at opvarme et parcelhus på l00kvm med jordvarme, kræves der omtrent 400kvm jord til nedgravning af slanger.
For et parcelhus på 200kvm kræves der ca. 800 kvm jord.

Vi arbejder kun med anerkendte mærker

Som specialister i varmepumper sælger vi kun kvalitetsprodukter, der er støjsvage, økonomiske i drift og møder nutidens miljøkrav. Det betaler sig at tænke i produkter med en effektiv drift og lang levetid. Kvalitet lønner sig.

Vaillant

Vaillant varmepumpe

Vaillant har i mere end 147 år været markedsledende inden for opvarmningsteknologi. Deres succes er baseret på forskning og udvikling af effektive og energibesparende produkter med særligt fokus på miljø. Med Vaillants miljøvenlige løsninger er du sikret højeste effektivitet, maksimal komfort, tysk kvalitet samt intelligent og brugervenlig betjening og styring.

DVI

DVI varmepumpe

DVI er danskproducerede varmepumper.
Alle produkter produceres på fabrikken syd for Aalborg af danske håndværkere. DVI bygger varmepumper af de bedste materialer. Det betyder f.eks., at de er meget støjsvage og deres varmepumper kan uden problemer stå tæt på havet med saltholdig luft, det er de konstrueret til – der er ikke noget, som ruster. Muligt at placere lidt fra huset evt. i blomsterbed mm.

Panasonic

Panasonic varmepumpe

Panasonic er en japansk virksomhed, grundlagt i 1918. De har mere end 30 års erfaring med fremstilling af varmepumper og er en af verdens største producenter af forbrugselektronik, hvor kvalitet og funktionalitet altid er prioriteret. Med en Panasonic varmepumpe er du garanteret value for money og et produkt i god kvalitet, hvor holdbarhed, energikrav og brugervenlighed er kendetegnene. Panasonic har udviklet deres teknologier igennem mange år, hvilket sikrer dig en energioptimeret og holdbar varmepumpe.

Vølund

Vølund varmepumpe

Vølund har produceret varmepumper til det danske marked i snart 40 år. Vølund er en del af den svenske, børsnoterede industrikoncern NIBE, som er en af Europas førende virksomheder, når det gælder varmeløsninger. De er særlig kendt for deres produkter til det svenske marked og klimakrav.

Bosch

Bosch varmepumpe

Bosch varmepumper er anerkendt solid tysk kvalitet og hører til de mest besparende, driftsikre og lydsvage varmepumper på markedet og lever op til nutidens miljøkrav. Fremhæves ofte som særlige effektive til gulvvarme løsninger og kan anvendes til både nybyggeri og moderniseringer. Takket være det eksklusive design og den integrerede støjdæmper lægger du næsten ikke mærke til, at den er der.

Uafhængig af leverandører

Vi arbejder for dig
Proudly Independent
  • Hinke er uafhængige af producenter, så vi kan frit vælge den bedste varmepumpeløsning, der passer til jeres bolig.
  • Vores montører har flere hundrede installationer bag sig.
  • Vi arbejder kun med varmepumper og har egne VVS’ere, elektrikere og uddannede køleteknikere.
  • Vi analyserer jeres nuværende energiforbrug og estimerer besparelsen med den nye varmepumpeløsning.
  • Hinke tilbyder markedets bedste serviceaftaler og er autoriseret servicepartnere på alle vores mærker.

Brug for hjælp? Ring 41 91 00 00

Brug for hjælp?
Ring 41 91 00 00

Hinke Energi A/S

Vest for Storebælt
Storegade 17
DK-8752 Østbirk

Øst for Storebælt
Århusgade 60
DK-2100 København

Få et uforpligtende tilbud

på en varmepumpeløsning til din bolig og et esti­mat på et reduceret og optimeret varmeforbrug.

Bedøm og følg os her!

Servicebetingelser:

Husk at vælge den serviceaftale der passer til dit behov.

Autorisationer og garantier

VVS og EL
Sky Rocket Your Agency Income
Get Our Free Guide to
Ønsker du et uforpligtende tilbud?
Udfyld formularen her
Sky Rocket Your Agency Income
Get Our Free Guide to